Компании

все компании

Рудник "Суха Балка" на шахті ім. Фрунзе взяв у розробку новий блок

26 жовтня 2023 року, 17:13
Рудник "Суха Балка" (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.), що входить до групи DCH Олександра Ярославського, на шахті імені Фрунзе ввів в експлуатацію новий блок із запасами 45 тисяч тонн залізної руди.

Згідно з інформацією в корпоративній газеті DCH Steel у четвер, до розробки нової виробничої одиниці залучили сучасну самохідну техніку - бурові установки та навантажувач. Використання обладнання в технологічному процесі видобутку дасть змогу скоротити витрати і підвищити ефективність.

При цьому уточнюється, що блок розташований на горизонті "мінус" 1200 м покладу "Дружба". Його запаси становлять 45 тис. тонн сировини з високим вмістом заліза - 62,9%. Блок 51-57 розробляється з використанням потужності самохідної техніки.

Освоїти промислову одиницю гірники планують до кінця року.

Як повідомлялося, родовище шахти ім. Фрунзе розроблялося відкритим способом. Фрунзе розроблялося відкритим способом з 1885 року. У 1962 році побудовано шахту. Проєктна якість руди - вміст заліза на рівні 61,88%.

Рудник "Суха Балка" - одне з провідних підприємств гірничодобувної галузі в Україні. Видобуває залізну руду підземним способом. До складу рудника входять шахти "Ювілейна" та ім.Фрунзе.

Група DCH у травні 2017 року придбала рудник у групи Evraz.




Просмотров: 231
Другие новости