Компании

все компании

Страхова компанія VUSO запустила нову програму

17 жовтня 2023 року, 19:20
Страхова компанія "ВУСО" (VUSO Київ) запустила нову програму WOW КАСКО, в якій переглянула пріоритети та адаптувала їх під потреби клієнтів.

Згідно з інформацією страховика, кількість компаній, що пропонують послугу КАСКО, не зменшилася, і наразі є дві тенденції: це включення опції покриття військових ризиків до страхових програм і рух до поліпшення сервісу з погляду якості врегулювання та наявності додаткових опцій.

"Якщо говорити про покриття військових ризиків, то ми були першими, хто зробив це в автострахуванні в червні 2022 року, додавши безоплатно ліміт на військові ризики строком на три місяці. Уже кілька страхових компаній, зокрема й ми, пропонують покриття на повну страхову суму. У випадку з другою тенденцією ми створили новий продукт WOW КАСКО", - зазначає голова правління страхової компанії VUSO Андрій Артюхов.

За його словами, в рамках програми компанія надає клієнту сервіс-менеджера, який як персональний помічник, буде замість клієнта організувати ремонт авто.

Сервіс-менеджери VUSO - це професійні аварійні комісари, які мають великий досвід у питаннях ремонту авто, комунікації з працівниками СТО.

"Ми розуміємо, що можуть трапитися певні неприємності, тому з моменту, коли фахівець забирає ключі автомобіля, і до моменту його повернення компанія покриватиме всі ризики пошкодження", - зазначається у повідомленні.

VUSO - українська компанія, створена 2001 року. Володіє 50 ліцензіями (30 - на добровільні, 17 - на обов'язкові види страхування).

Компанія спеціалізується на моторному, медичному, туристичному страхуванні як для корпоративних клієнтів, так і приватних осіб. Є членом МТСБУ, Ядерного пулу, учасником проєкту Прямого врегулювання, членом Національної Асоціації Страховиків України.




Просмотров: 242
Другие новости