Компании

все компании

Disney піднімає ціни на квитки в парки розваг Disneyland і Disney World

12 жовтня 2023 року, 11:47
Американська Walt Disney Co., найбільша у світі компанія у сфері розваг і медіа, починаючи з 11 жовтня підвищує ціни на квитки та абонементи до парків Disneyland і Disney World, повідомляє CNBC.

Разові квитки, що дають змогу відвідати один парк один раз протягом дня, подорожчали на суму від $5 до $65 (у середньому на 4%) залежно від конкретного тарифу. Найдешевший разовий квиток обійдеться в $104, а найдорожчий - у $194.

Абонементи, що передбачають можливість відвідування парку протягом кількох днів, також додали в ціні. Так, дводенна перепустка подорожчала майже на 9%, до $310, а п'ятиденна - відразу на 16%, до $480.

Зміни торкнулися і річних абонементів. Тепер найбюджетніший із них коштуватиме на $50 більше - $499 (+11%). На ту ж суму збільшилася ціна найдорожчого такого абонемента, який почнуть продавати за $1,649 тис. (+3%).

Крім того, помітно - на 20%, до $30, - подорожчає парковка в Disneyland і Disney World. Водночас для постояльців тематичних готелів Disney вона буде безкоштовною.

Підвищення цін відбулося всього через тиждень після того, як компанія оголосила про проведення акції з продажу дитячих квитків за вигідною ціною до $50 на тлі зниження відвідуваності парків.

Раніше в Disney заявили, що планують майже вдвічі наростити інвестиції в парки розваг у зв'язку з подоланням кризи, викликаної пандемією.

Акції компанії втрачають у ціні 0,3% під час торгів у середу. З початку поточного року їхня вартість зменшилася на 2,5%, тоді як індекс S&P 500 за той самий період зріс на 13,6%.

По материалам: CNBC





Просмотров: 189
Другие новости