Компании

все компании

Прес-реліз: CSD LAB долучилася до благодійного забігу Race for the Cure, щоб підтримати хворих на рак грудей жінок

10 жовтня 2023 року, 16:50
Прес-реліз: CSD LAB долучилася до благодійного забігу Race for the Cure, щоб підтримати хворих на рак грудей жінок

Медична лабораторія CSD LAB долучилася до благодійного забігу Race for the Cure, який відбувся 7 жовтня в Києві. Захід організований благодійним фондом Inspiration Family для підтримки хворих на рак грудей жінок.

Race for the Cure® – це найбільша в Європі спортивна подія для жіночого здоров’я. Вона допомагає організаціям та лікарням, які займаються проблемою раку молочної залози, збирати кошти та підвищувати обізнаність щодо захворювання. Щороку в Європі трапляються 500 000 нових випадків захворювання та 125 000 людей помирають від раку молочної залози. Цьогорічна мета забігу – зібрати 2 000 000 грн на лікування жінок з метастатичним раком молочної залози.

«Для нас ця подія має особливий сенс, оскільки кожен третій онкологічний діагноз українців встановлюють чи підтверджують саме експерти CSD LAB», – зазначив генеральний директор медичної лабораторії Олександр Дудін, який очолив під час забігу команду “CSD LAB”, – Тому ми знаємо, що вчасна та точна діагностика – це ключ до встановлення правильного діагнозу та подолання раку».

Переможцям забігу CSD LAB вручила подарунки – сертифікати на безоплатне дослідження MyGene BRCA1/2 (NGS) . Це інноваційне дослідження дозволяє визначити наявність усіх спадкових мутацій генів, які підвищують ризик виникнення спадкових форм раку молочної залози. Тож його результати допоможуть завчасно виявити схильність до розвитку раку грудей та попередити виникнення хвороби.

Медична лабораторія постійно впроваджує програми безоплатної діагностики для онкохворих . В компанії запевняють, що з нагоди місяця боротьби з раком грудей, у жовтні стартує ще одна благодійна ініціатива, яка дозволить зробити точну лабораторну діагностику доступною для українок, котрі ведуть боротьбу з раком грудей.


теги: CSD LAB



Просмотров: 248
Другие новости