Компании

все компании

Аналітичний центр Experts Club і медгрупа Adonis провели семінар із домедичної допомоги для вчителів

9 жовтня 2023 року, 14:08
Аналітичний центр Experts Club і медгрупа Adonis провели семінар із домедичної допомоги для вчителів Аналітичний центр Experts Club і медична група Adonis провели семінар із надання домедичної допомоги для вчителів.

Як повідомляється у пресрелізі аналітичного центру та медгрупи Adonis, семінар розроблено з урахуванням поточної ситуації та важливості гарантування безпеки учнів і студентів, він має на меті забезпечити педагогів необхідними навичками для надання першої допомоги в разі поранень і травм.


"Із початком нового навчального року в Україні набули чинності нові правила, що передбачають різні режими навчання залежно від рівня безпеки в різних регіонах. Ці заходи було запроваджено у відповідь на високий рівень небезпеки. Навчання вчителів і викладачів надання першої допомоги дітям при пораненнях і травмах є важливою ініціативою, спрямованою на гарантування безпеки в закладах освіти", - наголошується у пресрелізі.

Засновник Experts Club Максим Уракін наголосив, що вчителі відіграють ключову роль у житті дітей, і знання навичок надання домедичної допомоги є частиною освіти, яка може врятувати життя.


У свою чергу Тетяна Лаговська, виконавчий директор БФ "Фонд Громади Приірпіння", який став партнером семінару, зазначила, що "головне в домедичній допомозі - це оперативність дій для стабілізації стану потерпілого".

Experts Club та Adonis обіцяють продовжувати підтримувати та проводити такі освітні ініціативи.

У тренінгу взяли участь викладачі вишів і вчителі шкіл Києва та Бучанського району Київської області.


По материалам: https://interfax.com.ua





Просмотров: 201
Другие новости