Компании

все компании

JYSK відкрила оновлений магазин у Броварах

5 жовтня 2023 року, 17:46
Міжнародна мережа JYSK у четвер відкрила оновлений магазин у ТЦ "Термінал" у Броварах (Київська обл.), повідомила прес-служба компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

"Ми динамічно впроваджуємо план з реконструкції магазинів у більш сучасний і привабливий формат, і це для нас не менш важливо, ніж відкриття нових магазинів. Це процес трансформації, який дає змогу створити кращі умови для наших співробітників і зробити асортимент товарів доступнішим, а процес купівлі привабливішим для покупців", - повідомив Country Director JYSK в Україні Євген Іваниця.

Він уточнив, що це другий перебудований магазин від початку фінансового року, що стартував у JYSK 1 вересня, і другий із 10 запланованих на цей фінрік.

Магазин оновлено за сучасною концепцією мережі 3.0. Вона передбачає привабливіший і зручніший для покупок інтер'єр, комфортнішу викладку та демонстрацію товарів. Торгова площа і площа складу залишилися без змін, становлять 1020 кв. м і 157 кв. м відповідно. При цьому обсяг складу збільшено завдяки підвищенню висоти обладнання. У магазині встановлено нове трекове освітлення, облаштовано матрацну студію, збільшено виставку меблів.

Оновлений формат також передбачає кращі умови для співробітників. У цьому випадку модернізовано офісне приміщення, їдальню та роздягальню.

Як повідомлялося, від початку 2023 року мережа JYSK відкрила п'ять нових магазинів і оновила роботу трьох чинних.

Наразі в Україні працюють 88 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. У компанії зазначають, що в поточному фінансовому році планується відкриття 12 нових магазинів. Штат JYSK в країні налічує понад 800 співробітників.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group більш ніж з 3,2 тис. магазинів у 48 країнах.

Виручка JYSK у 2022/23 фінансовому році склала EUR 5,2 млрд.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 347
Другие новости