Компании

все компании

Рудник "Суха Балка" на шахті "Ювілейна" взяв у розробку новий блок

28 вересня 2023 року, 14:05
Рудник "Суха Балка" (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.), що входить до групи DCH Олександра Ярославського, на шахті "Ювілейна" 20 вересня поточного року ввів в експлуатацію новий блок покладу "Гніздо".

Згідно з інформацією в корпоративній газеті DCH Steel у четвер, потужність нової виїмки становить 73 тис. тонн. Новий блок 34-36+10 третього підповерху покладу "Гніздо" розташований на горизонті "мінус" 1420 м.

При цьому уточнюється, що новий блок буде освоюватися традиційним способом за допомогою гірничої техніки.

Головний інженер шахти "Ювілейна" Микола Пунтус пояснив, що блок розташований у нестійкій породі. Такі умови потребували певного кріплення, щоб забезпечити експлуатаційний стан, запобігти обвалам і висипанню порід.

Як повідомлялося, рудник у квітні поточного року відновив прохідницькі роботи на шахті "Ювілейна" після їхнього призупинення внаслідок браку кваліфікованого персоналу.

Рудник "Суха Балка" - одне з провідних підприємств гірничодобувної галузі в Україні. Видобуває залізну руду підземним способом. До складу рудника входять шахти "Ювілейна" та ім. Фрунзе. Фрунзе. Група DCH у травні 2017 року придбала рудник у групи Evraz.




Просмотров: 167
Другие новости