Компании

все компании

Президент України та прем'єр-міністр Канади обговорили перспективи інвестування в Україну з представниками канадського бізнесу

23 вересня 2023 року, 23:21
Президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо провели зустріч із представниками канадського бізнесу в Торонто, повідомляє пресслужба президента.

"Учасники зустрічі приділили увагу перспективам інвестування в Україну та необхідним передумовам для того, щоб розпочати цей процес ще до закінчення війни", - вказується в повідомленні.
Зеленський подякував Канаді за допомогу, яку отримує Україна, і наголосив на важливості реалізації проєктів із відновлення країни.

"Ми дуже зацікавлені у вашому приході в Україну, дуже зацікавлені у відновленні України - це те, чого ми сьогодні потребуємо. Це всі напрямки, в яких ви сильні. Ми дуже зацікавлені у вашій роботі, бізнесі та технологіях", - сказав Зеленський.

Зі свого боку Трюдо наголосив на важливості економічної підтримки України.

"Багато треба зробити в сенсі гуманітарної та військової допомоги. Але також багато треба зробити в економічному плані. Тому я радий, що ми можемо обговорити це з президентом Зеленським", - наголосив прем'єр-міністр.

Зазначається, що в зустрічі взяли участь керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, його заступник Ростислав Шурма, віцепрем'єр-міністерка та міністерка фінансів Канади Христя Фріланд, президентка Конгресу українців Канади Олександра Чічій, керівники компаній, що працюють в інвестиційній, банківській, експортній сферах, а також у галузі будівництва, енергетики, технологій тощо.




Просмотров: 266
Другие новости