Компании

все компании

Ощадбанк виставив права вимоги за кредитами АТ «ВТОРМЕТ» зі стартовою ціною майже 5 млрд грн

21 вересня 2023 року, 13:28
Державний Ощадбанк, з метою зниження рівня NPL в кредитному портфелі, виставив на аукціон права вимоги до АТ «ВТОРМЕТ». Стартова ціна лота складає 4 864 004 626 грн.

Продаж Банком права вимоги до Позичальника за Договором про новацію, а також прав за відповідними договорами забезпечення, укладеними для забезпечення виконання зобов’язання Позичальника за Договором про новацію, а саме:

- Іпотеки:
- суден внутрішнього плавання: судно «Шервін», теплохід «УГ-0002»;
- будівель, споруд, земельних ділянок, майнових прав на квартири у складі житлового будинку № 4 та майнові права на машиномісця в підземному паркінгу;
- будівель, споруд, нежитлових приміщень та земельних ділянок.

- Застави акцій та частки (корпоративних прав) в статутному капіталі юридичних осіб.
- Застави частки (корпоративних прав) в статутному капіталі юридичної особи, що належать фізичним особам.
- Застави транспортних засобів та застави обладнання.

- Продаж (відступлення) Банком права вимоги до Позичальника за Договорами купівлі – продажу, а також прав за іпотечним договором, укладеним для забезпечення виконання зобов’язання Позичальника за Договорами купівлі - продажу, а саме: - наступна іпотека майнових прав на житлові приміщення (квартири) у складі житлового будинку № 4 (секція 1).

«На OpenMarket з'являється все більше цікавих пропозицій з продажу непрацюючих кредитів (NPL) від наших банків-партнерів. В цей раз виставлено на реалізацію права вимоги до АТ «ВТОРМЕТ», стартова ціна за які складає 4,8 млрд грн. Продаж NPL через наш аукціон дозволяє скоротити кількість непрацюючих кредитів у банківському секторі, а досвідченим інвесторам відкривається можливість легко придбати такі активи», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Детальніше про лот: setam.net.ua/auction/532816
Аукціон заплановано на 9 жовтня 2023 року.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,9 млрд грн.




Просмотров: 238
Другие новости