Компании

все компании

Укрзалізниця проведе аукціони для бізнесу на оренду площ на вокзалах

15 вересня 2023 року, 16:15
АТ "Укрзалізниця" (УЗ) оголосило онлайн-аукціони оренди площ на 21 вокзалі. Планується виставити на Prozorro.Продажі 53 об'єкти, зокрема, на вокзалах у Києві, Львові, Ужгороді, Трускавці, Кривому Розі, Дніпрі, Одесі, повідомила УЗ на сторінці у "Фейсбук". 

 "Вокзали "Укрзалізниці" продовжують відкривати двері для бізнесу: оголошено онлайн-аукціони з оренди площ на 21 вокзалі. Фудкорт, кав'ярні, книжкові магазини, аптеки, фінансові зони, салони краси, квіткові магазини... Ми впевнені, що зміни назріли, і вони мають бути прозорими", - йдеться в повідомленні. Перші онлайн-аукціони в системі Prozorro.

Продажі відбудуться вже 18 вересня. Переможці електронних торгів зможуть укласти договори оренди на два роки та 360 днів із можливістю пролонгації. На першому етапі виставлятимуть переважно зони з невеликою площею, призначені для вендингових апаратів, кавомашин, банкоматів і терміналів. 

У Києві в оренду пропонуються зони під п'ять банкоматів і кафе. В УЗ зазначили, що вивчили досвід вокзалів та аеропортів Європи, залучили для консультацій локальний бізнес і архітекторів. У співпраці з Urban Experts визначили принципи зонування і список сервісів, які мають бути обов'язковими для залізничних вокзалів.




Просмотров: 253
Другие новости