Компании

все компании

Ощадбанк надав кредит 250 млн грн мережі "Таврія B"

14 вересня 2023 року, 12:56
Державний Ощадбанк у рамках держпрограми "Доступні кредити 5-7-9%" у серпні надав відновлювальну кредитну лінію на суму 250 млн грн приватному підприємству (ПП) "Таврія Плюс", що входить до торговельної мережі "Таврія B", повідомляється на сайті фінустанови.

"За період повномасштабної війни ми уклали з цією торговельною мережею вже п'ять кредитних договорів на загальну суму 865 млн грн", - зазначив заступник голови правління Ощадбанку, відповідальний за корпоративний бізнес, Юрій Каціон.

Директор "Таврії Плюс" В'ячеслав Письменюк, зазначив, що, комбінуючи різні види кредитної підтримки, вдалося не тільки збалансувати розрахунки з постачальниками, а й далі розвивати мережу.

Зазначається, що Ощадбанк співпрацює з "Таврією Плюс" із 2014 року. Крім того, протягом 2022-2023 років підприємство додатково отримувало від держбанку підтримку на загальних умовах.

Держбанк уточнив, що кредитна лінія для "Таврія B" стала вже третьою подібною лінією для торговельних мереж у рамках державної програми "Доступні кредити 5-7-9%". Їхнє цільове призначення - поповнення обігових коштів. Загальна сума фінансування, наданого держпрограмою протягом повномасштабної війни, склала 580 млн грн.

Згідно з даними сайту торговельної мережі, мережа "Таврія В" працює з 1992 року і охоплює 135 супермаркетів і торговельних центрів, цехи з виробництва м'ясних, рибних напівфабрикатів, кондитерські, кулінарні цехи, пекарні, броварню, швейне і трикотажне виробництво, великий логістичний центр. У мережі зайнято 4500 співробітників.

Згідно з даними Opendatabot, кінцевими бенефіціарами ТОВ "Таврія-В" виступають Борис і Михайло Музальов - відповідно 60% і 40%.




Просмотров: 190
Другие новости