Компании

все компании

Citigroup спростифікує структуру управління для підвищення ефективності

14 вересня 2023 року, 21:33
Citigroup Inc. істотно змінить організаційну модель, щоб привести структуру управління у відповідність з діловою стратегією банку і спростити його операції.

Як говориться в прес-релізі Citi, зміни передбачають підвищення голів п'яти напрямків бізнесу і скорочення кількості рівнів управління. Це, як очікується, прискорить ухвалення рішень, а також дасть змогу поліпшити контроль за підрозділами і посилити фокус на клієнтах.

Понад 10 років структура Citi включала лише два підрозділи - групу по роботі з інституційними клієнтами (Institutional Clients Group) і роздрібний бізнес (Personal Banking & Wealth Management).

Відповідно до нової структури посади керівників цих двох підрозділів будуть скасовані. Тепер у банку виокремлюють п'ять основних напрямів - послуги (депозитарні та торговельні рішення для великих клієнтів, а також операції з цінними паперами), ринкові операції, банківські послуги (інвестиційний банкінг та обслуговування корпоративних клієнтів), роздрібне банківське обслуговування та wealth management.

Лідери п'яти напрямків бізнесу будуть підзвітні безпосередньо CEO Citi Джейн Фрейзер, йдеться в повідомленні.

"Це дасть їм більше впливу на стратегію Citi та її виконання", - наголошується в прес-релізі.

Банк шукає нового керівника для напрямку банківських послуг. Глави інших підрозділів збережуть свої посади.

Нова модель також передбачає скасування регіональних управлінських рівнів.

Citi прагнутиме утримати талановитих фахівців і підтримати співробітників, які залишають компанію, йдеться в прес-релізі.

Акції Citi додають у ціні 1,3% під час торгів у середу. З початку поточного року їхня вартість знизилася на 6,6%.

теги: Citigroup



Просмотров: 302
Другие новости