Компании

все компании

Чому діючим свинокомплексам потрібно відвідати Форум "Зерно. Свині. М’ясо – 2023"?

11 вересня 2023 року, 11:08
Чому діючим свинокомплексам потрібно відвідати Форум "Зерно. Свині.  М’ясо – 2023"?

15 вересня 2023 року у Києві пройде Конференція «Зерно. Свині.  М’ясо – 2023».

Конференція для аграріїв, які планують піти у свинарство, щоб зберегти прибутковість рослинництва та збільшити свій прибуток за рахунок свинарства, що рік складає понад 200%, організовує Асоціація «Мʼясної галузі» разом з Центром підвищення ефективності в тваринництві.

Важливою є участь у конференції і діючих свинокомплексів, як тих, хто хоче масштабувати свій бізнес, так і тих, хто хоче, щоб свинарство залишалося високорентабельним в довгій перспективі.

Багато свинарів кажуть, що свинарство прибуткове лише рік від року, а чи правда це? Ні, переконані організатори конференції. Свинарство не було збитковим в Україні з 2010 року – жодного року. Як не потрапити в число тих бізнесів, які заробляють на вирощуванні свиней лише рік від року, ви дізнаєтесь на конференції.

 

На Конференції буде сформована спільна стратегія розвитку всього ланцюга «від лану до столу» (рослинництво – свинарство – м’ясна галузь). Галузі повинні домовитися, як їм розвиватися зараз в умовах війни та працювати з прибутком в довгостроковій перспективі.

Не будь байдужим, не залишайся осторонь, принцип «моя хата скраю, нічого не знаю» – в першу чергу нашкодить тобі.

Модераторами СЕСІЇ 1 «РОЗВИТОК МʼЯСНОЇ ГАЛУЗІ ТА СВИНАРСТВА В УМОВАХ ВІЙНИ. РОЛЬ ВЛАДИ ТА ЗУСИЛЛЯ БІЗНЕСУ» будуть Микола Бабенко – директор Асоціації «Мʼясної галузі» та СІАВ, Владислав Качмар – директор German Genetic Ukraine.

Також на конференції поговоримо відверто про Африканську чуму свиней (АЧС). АЧС – донедавна непоборний ворог свинарів. Однак експерти переконані, що понад половини випадків АЧС на українських свинокомплексах – надумані. Чому на свинокомплексі з’являється АЧС, як запобігти появі «надуманої» АЧС, як перша в світі вакцина проти АЧС допоможе українському свинарству – ще одне питання визначене організаторами, як найважливіше.

Модераторами СЕСІЇ 2 «ПОПЕРЕДЖЕННЯ АЧС, ЯК СТИМУЛ РОЗВИТКУ СВИНОКОМПЛЕКСІВ» буде Андрій Бузун - Керівник лабораторії ННЦ "ІЕКВМ" НААН України з вивчення хвороб свиней та Микола Бабенко директор Асоціації «Мʼясної галузі» та СІАВ.

«З 2024 року дефіциту свиней не буде, а ціни на свиней обваляться» – чи правдиве таке ствердження? Яку роль у збереженні прибутковості свинарства може зіграти експорт? Чи є м’ясокомбінати готові врятувати прибутковість свинарів? Що має зробити влада для збереження прибутковості всього ланцюга в довготривалій перспективі? Які саме м’ясокомбінати вже працюють для відкриття експорту українській свинині?

СЕСІЮ 3. «ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ЕКСПОРТУ ТА РОЗВИТКУ РИНКІВ ЗБУТУ М’ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ» проведе Ігор Ляховський засновник ТзОВ «Агро-Інвест», керівник групи з експорту мʼяса Асоціації «Мʼясної галузі». Участь в сесії візьмуть Ольга Шевченко – т.в.о. голови Держпродспоживслужби та м’ясокомбінати із досвідом ЗЕД Асоціації «Мʼясної галузі».

СЕСІЯ 4. ГРАНТИ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ФІНАНСУВАННЯ – допоможе знайти фінансування проектів з розвитку свинарства.

15 вересня, м. Київ, чекаємо всіх зацікавлених на конференції «Зерно. Свині. Мʼясо – 2023».

Реєстрація на сайті: https://meatindustry.com.ua

Або по телефону: +380505024662





Просмотров: 207
Другие новости