Компании

все компании

"Здоров'я" змінила голову і наглядову раду

30 серпня 2023 року, 18:11
ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров'я" (Харків) змінило голову і деяких членів наглядової ради (НР).

Як повідомила компанія в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), загальні збори ТОВ у середу припинили повноваження глави наглядової ради Олександра Доровського і члена НР Єгора Доровського за власним бажанням.

Збори обрали головою НР директора з розвитку компанії Вадима Демьохіна, членами НР - заступника директора з якості та сертифікації ТОВ "Здоров'я народу" Валерію Бурову і директорку ТОВ "Дослідницький завод ДНЦЛЗ" (Харків) Олену Швінагірь. Співвласником цього ТОВ, згідно з даними системи YouControl, є Єгор Доровський.

Створена 2001 року фармкомпанія "Здоров'я" випускає понад 300 найменувань ліків усіх фармакотерапевтичних груп. Входить до топ-20 фармкомпаній України, має сертифікати відповідності вимогам GMP Європейського Союзу та України.

Як повідомлялося, за підсумками 2021 року фармкомпанія збільшила чистий збиток на 8,5% - до 39,559 млн грн.
За даними Opendatabot, власниками фармкомпанії "Здоров'я" є ТОВ "Фармгрупа "Здоров'я" і ТОВ "Дослідницький завод ГНЦЛС". Кінцевий бенефіціар - Олександр Доровський (Польща).

Раніше ЗМІ повідомляли, що власником компанії є член комітету з оборони і безпеки Ради Федерації Росії Олександр Шишкін.




Просмотров: 229
Другие новости