Компании

все компании

American Airlines оштрафовано на $4,1 млн

30 серпня 2023 року, 09:04
Авіакомпанія American Airlines Group отримала штраф у розмірі $4,1 млн за позбавлення пасажирів можливості покинути літак при тривалих затримках рейсів, повідомляє MarketWatch.

Згідно з чинними правилами, встановленими міністерством транспорту США (DOT), у разі затримки внутрішніх рейсів на три та більше години пасажири мають право покинути салон літака і злітно-посадкову смугу.

За період із 2018 до 2021 року American Airlines десятки разів порушила цей припис, наголосили у відомстві, додавши, що нинішнє стягнення стало рекордним серед усіх штрафів, будь-коли накладених за таке порушення.

Затримки стали результатом надзвичайних погодних умов і становлять лише малу частку від 7,7 млн рейсів, що відбулися за цей час, зі свого боку заявили в авіакомпанії. "Ми вже принесли вибачення клієнтам і шкодуємо про заподіяні незручності", - йдеться в повідомленні American Airlines.

Вартість паперів компанії слабо змінюється під час додаткових торгів у вівторок. З початку поточного року вони додали в ціні 15,8%, тоді як індекс Nasdaq Composite за той самий період зріс на 30,9%.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 302
Другие новости