Компании

все компании

Олександр Усик нокаутував у 9 раунді британця Дюбуа

27 серпня 2023 року, 02:27

Український боксер Олександр Усик за допомогою технічного нокауту здобув перемогу над британцем Даніелем Дюбуа і зберіг титули провідних боксерських організацій планети, повідомляє "Суспільне. Спорт".

Уже в стартовому раунді Дюбуа пропустив від Усика джеб із правої руки, що став головним гайлайтом перших трьох хвилин поєдинку.
Інший джеб від Усика "знайшов" суперника в другому раунді. Українець пропустив удар у стегно, про який просигналізував рефері.

Ініціатива у Вроцлаві зберігалася за Усиком, який реалізував свою перевагу над суперником у швидкості.
Поєдинок було призупинено в п'ятому раунді через зафіксований суддею удар Дюбуа українцю нижче пояса. Взявши кілька хвилин на відновлення, Усик відновив поєдинок і ще до кінця раунду виконав один із найпотужніших ударів вечора з лівої.

На екваторі поєдинку Дюбуа продовжував відпрацьовувати по корпусу суперника. Сьомий раунд завершувався серією ударів від Усика, який на короткий проміжок часу притиснув британця до канатів.

На останніх секундах восьмого раунду Дюбуа вперше побував у нокдауні. Після комбінації ударів від українця претендент встав на коліно і зміг піднятися, після чого суперників розвів гонг.

Крапку в поєдинку поставив нокдаун Дюбуа в дев'ятому раунді після потужного удару українця по правій. Суддя просигналізував про достроковий нокаут на користь українця.

Бій проходив у польському Вроцлаві. На його кону стояли п'ять поясів Усика, зокрема три основні титули (WBA, WBO, IBF) у суперважкій вазі.





Просмотров: 210
Другие новости