Компании

все компании

"АгроВіста" відправила перше судно з пшеницею 3-го класу до Греції

12 серпня 2023 року, 09:12
Агрохолдинг "АгроВіста" відправив перше судно з пшеницею 3-го класу нового врожаю до Греції, наступне з фуражною пшеницею призначене для Іспанії, повідомила прес-служба компанії.

"У цьому маркетинговому році, з урахуванням зупинки "зернового коридору", "АгроВіста" повернулася до роботи логістичних маршрутів через Дунайський коридор. Також через високе навантаження дунайського напрямку та тимчасову відсутність роботи "зернового коридору" холдинг реалізує частину своєї продукції, використовуючи інші транспортні коридори - автомобільний, залізничний та річковий, доставляючи зерно до найближчих портів країн-сусідів та покупцям до країн Євросоюзу", - ідеться в повідомленні.

За інформацією на офіційному сайті, у 2022/23 МР агрохолдинг, використовуючи "зерновий коридор", Дунайський коридор і транзитні Шляхи солідарності до країн ЄС, відвантажив на експорт понад 0,5 млн тонн зерна, яке реалізував у країнах Середземного моря, Близького Сходу, Туреччини та Єгипту.

"АгроВіста" (раніше - група компаній "УкрАгроКом" і "Гермес-Трейдінг") - інтегрована аграрна корпорація, що спеціалізується на виробництві зернових і олійних культур, тваринництві, зерновій торгівлі та виробництві цукру. Її земельний банк - 80 тис. га.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевими бенефіціарами агрохолдингу "АгроВіста" є бізнесмени та екс-народні депутати Анатолій Кузьменко та його син Сергій Кузьменко.




Просмотров: 310
Другие новости