Компании

все компании

Mondelez зменшила оцінку втрат в Україні ще на $3 млн

8 серпня 2023 року, 15:06
Американська Mondelez International Inc., один з найбільших світових виробників снеків і кондитерських виробів, яка оцінила в першому кварталі 2022 року втрати активів в Україні через війну в $143 млн, за частину, що залишилася торік, поліпшила цю оцінку на $22 млн, а в першу половину цього року - ще на $3 млн.

"Головним чином, унаслідок вищого, ніж очікувалося, рівня стягнення торговельної дебіторської заборгованості та відновлення запасів", - зазначається в квартальному звіті Mondelez.

Компанія нагадала, що в березні 2022 року два її українських виробничих підприємства в Тростянці (Сумська обл.) і Вишгороді під Києвом були значно пошкоджені.

"Компанія продовжує проводити цілеспрямований ремонт на обох заводах і частково відновила та запустила обмежене виробництво на обох заводах", - наголошується у звіті.

Як повідомлялося, Mondelez у другому кварталі 2023 року збільшила чистий прибуток на 28% - до $941 млн, виручку - на 17%, до $8,51 млрд, і підвищила річні прогнози зростання скоригованого прибутку в розрахунку на акцію та органічного зростання виторгу на поточний рік до 12% із 10%.

Mondelez International працює більш ніж у 160 країнах. Компанії належать такі бренди, як Oreo, Alpen Gold, Cadbury, Milka, Toblerone, Barny, Halls та інші.

теги: Mondelez



Просмотров: 247
Другие новости