Компании

все компании

"Прометей" отримав ліміт в EUR1,27 млн на купівлю автотранспорту

7 серпня 2023 року, 11:25
"Прометей" отримав ліміт в EUR1,27 млн на купівлю автотранспорту Група компаній "Прометей" отримала від ТОВ "УЛФ-Фінанс" кредит на EUR1,27 млн для придбання автотранспорту, повідомила пресслужба агрохолдингу.

"Компанія, як і раніше, нарощує власний автопарк, щоб мінімізувати залежність від найманого. У такий спосіб ми вирішуємо проблему дефіциту транспортних засобів під час пікових навантажень, наприклад, у період збирання врожаю, і позбавляємося додаткових витрат", - наводить пресслужба слова економіста з фінансової роботи "Прометея" Максима Волошина.

Згідно з повідомленням, ГК "Прометей" планує отримати від фінустанови тягачі DAF, причепи Wielton, легкові автомобілі та іншу автомобільну техніку.

Загалом між ГК "Прометей" і ТОВ "УЛФ-Фінанс" діють 23 договори.

ГК "Прометей" надає послуги зі зберігання, дороблення та логістики сільгоспкультур. До російської агресії володіла 34 елеваторами в Миколаївській, Кіровоградській, Київській, Хмельницькій, Запорізькій, Сумській, Одеській, Херсонській та Дніпропетровській областях.

За підсумками 2021 року група компаній планувала отримати $45 млн EBITDA, тоді як 2020 року цей показник сягнув $32,6 млн, 2019 року - $30,5 млн.

"Прометей" протягом 2023 року планує збільшити земельний банк із 20 тис. га до 50 тис. га, а в перспективі наростити його до 100 тис. га.





Просмотров: 218
Другие новости