Компании

все компании

НБУ оштрафував 15 постачальників фінансових послуг за прострочену звітність

6 серпня 2023 року, 16:25
Національний банк України наклав штрафи на вісім ломбардів, трьох лізингодавців і чотири фінансові компанії за несвоєчасне подання регулятору звітності за IV квартал 2022 року та I квартал 2023 року.

Як ідеться в повідомленні регулятора на його сайті в середу, зокрема, ПТ "Ломбард "Оріон-Т "Безбородов і Менакер"" (ЄДРПОУ 19314356), "Ломбард "Кредитцентр" Томчук і компанія", "Ломбард "Оскар" (ПП "Хімчистка "Оскар", ПП "Швидке харчування "Обжора"), "Ломбард "УМКВ і Компанія", "Ломбард "9999" Сіренка Ю. С. і компанія", "Ломбард Парус" ТОВ "Глобал Франчайзинг" і компанія", "Ломбард Копійка" ТОВ "Укр.Концепт-Кар" та ПП "ІД" і "Ломбард "Швидка допомога" Лініченко і компанія".

Серед лізингових компаній штрафи отримали ТОВ "Адванс-Лізинг", "АВГ Лізинг" і "Сіті Лізинг".

Нарешті, серед тих, хто потрапив під заходи впливу Нацбанку, фінансових компаній опинилися ТОВ "Веллфін", "Гроші 247", "Кардсервіс" і "Кредо Солюшнс".

Нацбанк уточнив, що рішення про застосування заходів впливу ухвалено за результатами безвиїзного нагляду за ринком небанківських фінансових послуг 2 серпня, вони набувають чинності з 3 серпня. Сплатити штрафи, розмір яких не уточнюється, постачальники фінансових послуг мають протягом семи робочих днів із дня отримання відповідного рішення регулятора.




Просмотров: 276
Другие новости