Компании

все компании

JYSK відкрила новий магазин у м.Кам'янське

6 серпня 2023 року, 10:35
Міжнародна мережа JYSK у четвер відкрила новий магазин у м.Кам'янське Дніпропетровської області, повідомила прес-служба ритейлера агентству "Інтерфакс-Україна".

"У JYSK ми віримо в Україну і не зупиняємо розвиток та інвестиції в майбутнє: у майбутнє України, у кращі умови праці для працівників, у ширші складські запаси, у ближчі до споживача магазини, у перемогу добра над злом", - цитує пресслужба Country director JYSK в Україні Євгена Іваницю.

Новий магазин у Кам'янському (бульв. Будівельників, 27А) має площу 1370 кв. м разом зі складом. Як і всі нові магазини JYSK, магазин побудований відповідно до сучасної концепції мережі 3.0, з новим освітленням, просторим дизайном і зональним розміщенням товарних категорій.

До цього з початку 2023 року мережа JYSK відкрила чотири нових магазини та оновила роботу двох діючих магазинів. До кінця літа очікується збільшення та оновлення магазину в Києві, ТЦ "Аркадія" на Шулявці.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group, з більш ніж 3,2 тис. магазинів у 48 країнах. Виручка JYSK у 2021/22 фінансовому році склала EUR 4,87 млрд.

Наразі в Україні працює 88 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. У компанії зазначають, що ця цифра має збільшитися до 100 уже 2024 року. Штат JYSK в Україні налічує понад 800 співробітників.

Сьогодні в Україні працюють 88 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. У компанії зазначають, що ця цифра має збільшитися до 100 вже 2024 року. JYSK в Україні налічує штат понад 800 співробітників.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 240
Другие новости