Компании

все компании

"Манчестер Юнайтед" уклав контракт з adidas на $1,2 млрд

31 липня 2023 року, 17:39
Німецький виробник спортивних товарів adidas AG підписав новий 10-річний спонсорський контракт з англійським футбольним клубом "Манчестер Юнайтед".

Вартість контракту оцінюють у 900 млн фунтів стерлінгів ($1,16 млрд), тобто 90 млн фунтів на рік, ідеться в прес-релізі клубу.

Це рекордна за величиною угода в історії англійського чемпіонату, пише Daily Mail.

Угода діятиме до червня 2035 року. За поточним контрактом, що закінчується 2025 року, "червоні дияволи" отримують від adidas 75 млн фунтів на рік.

Daily Mail також зазначає, що "Манчестер Юнайтед", який завершив минулий розіграш чемпіонату Англії на третьому місці і здобув путівку до Ліги чемпіонів, за літнє трансферне вікно витратить близько 180 млн фунтів, включно з купівлею, яку очікують найближчими днями, датського нападника "Аталанти" Расмуса Хейлунна за 72 млн фунтів.

Акції компанії-власника Manchester United дешевшають на 0,1% під час попередніх торгів у понеділок на біржі в Нью-Йорку, ціна паперів adidas у Франкфурті знижується на 0,4%. З початку року капіталізація Manchester United знизилася на 3%, тоді як ринкова вартість adidas підскочила на 40%.




Просмотров: 249
Другие новости