Компании

все компании

"Нібулон" придбав 30 вантажівок у "Сканія Україна" для транспортування зерна

10 липня 2023 року, 17:05
ТОВ "СП "Нібулон" (Миколаїв), один із найбільших операторів на зерновому ринку України, і ТОВ "Сканія Україна" підписали угоду про купівлю 30 вантажних автомобілів Scania R450, повідомила прес-служба зернотрейдера.

"Оновлення автопарку є складовою частиною забезпечення стабільного експорту "Нібулона". У цьому випадку йдеться про нарощування логістичного потенціалу з транспортування зерна наземними шляхами", - написала компанія в понеділок у Facebook.

Зернотрейдер зазначив, що через переорієнтацію ланцюгів експорту під час війни та майже повну втрату річкової навігації логістичний напрямок "Нібулону" змушений використовувати комбіновані маршрути, що включають транспортування зерна вантажним автотранспортом.

"Нібулон" пообіцяв максимально зменшити навантаження на автошляхи та мінімізувати вплив на довкілля. Тому транспортування вантажним автотранспортом здійснюється на короткому плечі до елеваторів із наявними потужностями відвантаження на залізничний транспорт.

"Нібулон" і "Сканія Україна" співпрацюють із 2012 року. У 2022 "Сканія Україна" поставила зернотрейдеру 15 тягачів Scania G400 Євро 5 за програмою Scania SilverLine, що включає купівлю техніки в лізинг, сервісний контракт, навчання водіїв, систему моніторингу автопарку. Фінансування надала компанія "Сканія Кредит Україна", що входить до Scania Group.

Дистриб'юторська компанія "Сканія Україна" працює на українському ринку з 1998 року (до цього з 1993 року існувало представництво). Має у своєму розпорядженні дев'ять сервісних центрів (зокрема два власні в Києві та Львівській області).

SCANIA є частиною підрозділу компанії Volkswagen Truck & Bus GmbР і одним зі світових лідерів серед виробників вантажівок і автобусів понад 16 тонн. У компанії працює 46 тис. співробітників, продукція представлена більш ніж у 100 країнах світу.

ТОВ СП "Нібулон" створено 1991 року. Є одним із найбільших операторів на зерновому ринку країни. Має в своєму розпорядженні елеваторні потужності загальною місткістю близько 2 млн тонн, а також власний перевантажувальний термінал у Миколаєві потужністю 5 млн тонн.

По материалам: https://open4business.com.ua





Просмотров: 802
Другие новости