Компании

все компании

Container Terminal Mostyska пропонує послуги перевантаження олії та контрейлерні перевезення в сухому порту

1 липня 2023 року, 09:27
У "сухому" порту Container Terminal Mostyska, розташованому поблизу польського кордону, на терміналі встановлено обладнання для перевантаження олії, а пропонуються послуги з контрейлерних перевезень, повідомила компанія у Facebook.

"Для забезпечення потреби ринку в перевантаженні наливних вантажів, таких як соняшникова та соєва олія, термінал обладнано сучасними та високопродуктивними насосними станціями, які дають змогу перевантажувати великі обсяги наливних вантажів з автомобілів у залізничні цистерни та із залізничних цистерн для колії 1520 мм у цистерни для 1435 мм", - вказано в повідомленні Container Terminal Mostyska.

Згідно з повідомленням, усі наливні вантажі проходять ваговий контроль як для автомобільного, так і для залізничного транспорту.

Термінал також має технологічні рішення для приймання та відправлення контрейлерних вантажів. Відповідні перевезення дають змогу "комбінувати автомобільну та залізничну логістику за рахунок використання спеціалізованого обладнання", пояснили в компанії.




Просмотров: 274
Другие новости