Компании

все компании

"Прометей" отримав $2 млн від ПУМБ для підтримки експортних контрактів

26 червня 2023 року, 19:15
Група компаній "Прометей" підписала договір із Першим українським міжнародним банком (ПУМБ, Київ) на $2 млн, повідомили у прес-службі агрохолдингу.

Згідно з повідомленням, кредитна угода передбачає забезпечення торгового фінансування під експортні контракти.

За інформацією "Прометея", залучені кошти дадуть змогу активізувати ділову активність і підтримати фінанси агрохолдингу, що важливо під час підготовки до приймання та експорту врожаю 2023 року.

"Крок за кроком ПУМБ продовжує нарощувати співпрацю з нашою компанією. Ми вдячні банку за своєчасні договори і раді виступати в якості надійного партнера", - прокоментувала угоду керівник сектора корпоративних фінансів "Прометея" Ірина Івченко.

ГК "Прометей" надає послуги зі зберігання, доробки та логістики сільгоспкультур. До російської агресії холдинг володів 34 елеваторами в Миколаївській, Кіровоградській, Київській, Хмельницькій, Запорізькій, Сумській, Одеській, Херсонській та Дніпропетровській областях.

За підсумками 2021 року група компаній планувала отримати $45 млн EBITDA, тоді як 2020 року цей показник сягнув $32,6 млн, а 2019 року - $30,5 млн.

"Прометей" протягом 2023 року планує збільшити земельний банк із 20 тис. га до 50 тис. га, а в перспективі наростити його до 100 тис. га.




Просмотров: 247
Другие новости