Компании

все компании

Італія та Україна уклали Меморандум про співпрацю

27 квітня 2023 року, 10:17
Міністерство закордонних справ України в середу уклало Меморандум про співпрацю з італійським торговельним агентством у рамках роботи конференції з відновлення української держави, повідомила прес-служба МЗС.

Зокрема, Меморандум став важливим кроком зі створення нових можливостей для українських експортерів на італійському ринку, пожвавлення B2B контактів, а також розширення української продукції на полицях провідних торговельних мереж Італії.

Зазначається, що в рамках започаткованої співпраці українські експортери зможуть отримати розширені можливості налагодження прямих робочих контактів з італійськими партнерами, бізнес-мітчини, участі у виставкових заходах та ритейл-акціях.

"МЗС України послідовно розширює партнерства з іноземними профільними асоціаціями, щоб допомогти українським експортерам у виході на нові зарубіжні ринки, використовуючи можливості цифрової платформи Nazovni", - резюмували у пресслужбі зовнішньополітичного відомства.

Міжнародна платформа "NAZOVNI" - це сервіс глобалізації українського бізнесу, створений для просування товарів і послуг за кордоном за сприяння українських дипломатичних установ.




Просмотров: 261
Другие новости