Компании

все компании

"Віліс" запустив виробництво макаронів швидкого приготування

8 квітня 2023 року, 12:10
ПП "Віліс" (Рівне), один із найбільших виробників макаронних виробів України, запустило нову лінію з виробництва макаронних виробів швидкого приготування, повідомив голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль.

"Для виготовлення локшини підприємство використовує тільки українські продукти, багато з яких - рівненські. І це якраз і філософія доданої вартості, коли вирощене зерно на Рівненщині переробляється на Рівненщині. А далі вже готовий продукт "експортується" не тільки в Україну, а й у різні країни світу", - написав Коваль у Facebook.

Будівництво підприємства було розпочато в жовтні 2021 року. Для запуску нової лінії ПП "Віліс" залучив 50 млн грн за програмою "Доступні кредити 5-7-9". У планах підприємства - виробляти 6 тис. тонн локшини швидкого приготування на рік.

ПП "Віліс" є одним із найбільших українських виробників макаронних виробів і повидла. Компанія заснована 1996 року, а 1998-го відкрила свою першу лінію з виробництва макаронних виробів. Підприємство володіє ТМ "Віліс", "Макарелла", Italino, Viverelli, а також фасує продукцію під Private Label низки торгових мереж, зокрема, "Премія", "Повна чаша", "Наш край", "Перший ряд", Clever та інші. Продукція реалізується всередині країни та експортується в десятки країн. ПП "Віліс" має власний відділ логістики та технопарк.

Статутний капітал ПП "Віліс" у розмірі 27,5 млн грн розподілено між його керівником Віктором Жабчиком (60%), Сергієм Жабчиком (20%) та Іриною Плесецькою (20%).
Згідно з даними opendatabot, виручка ПП "Віліс" 2022 року зросла у 2,4 раза - до 232,44 млн грн, чистий прибуток - у 3,4 раза, до 14,56 млн грн.




Просмотров: 416
Другие новости