Компании

все компании

"Інтерпайп НМТЗ" завершив 2022 рік зі збитком 382 млн грн

28 березня 2023 року, 20:34
ПрАТ "Інтерпайп Новомосковський трубний завод" ("Інтерпайп НМТЗ", Дніпропетровська обл.) завершило 2022 рік із чистим збитком у розмірі 382,038 млн грн, тоді як у попередньому році отримав чистий прибуток 175,722 млн грн.

Згідно з інформацією до річних загальних зборів акціонерів компанії, призначених на 28 квітня поточного року, які відбудуться дистанційно, нерозподілений прибуток на кінець 2022 року становив 198,491 млн грн.

Акціонери мають намір підбити підсумки роботи у 2022 році, схвалити значні правочини, визначити плани на 2023 рік, відповідно до яких передбачено виконати програму реалізації продукції та фінансових показників діяльності товариства: відвантажити продукцію на суму 301,422 млн грн, труби сталеві електрозварювальні, загалом 7,843 тис. тонн.

У планах компанії також зазначено налагодження співпраці з новими надійними постачальниками металевого прокату (Європа і Азія) з виробництва труб малого і середнього сортаменту. Крім цього, планується підвищити конкурентоспроможність продукції на основних ринках збуту завдяки розширенню сортаменту, підвищенню якості, зниженню витрат на виробництво і відновленню сертифікації системи менеджменту якості.

Збори також ухвалять рішення про продаж раніше викуплених товариством у акціонерів простих іменних акцій у кількості 7,583 тис. штук акціонеру - компанії Interpipe Limited (Кіпр).

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукцію компанії поставляють у понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.

"Інтерпайп НМТЗ" спеціалізується на виробництві зварних труб для нафтогазової галузі, машинобудування, будівництва та інших галузей промисловості.

За даними НДУ на четвертий квартал 2022 року, компанія Interpipe Limited (Кіпр) володіє 90,3897% акцій заводу, у компанії Lindsell Enterprises Limited (Кіпр) - 6,2918%.

Статутний капітал ПрАТ "Інтерпайп НМТЗ" - 50 млн грн, номінал акції - 0,25 грн.




Просмотров: 390
Другие новости