Компании

все компании

"Агротрейд" виконав план заготівлі елеваторів на 87%

23 березня 2023 року, 13:20
План заготівлі елеваторів групи "Агротрейд" станом на середину березня виконано на 87%: зерносховища агрохолдингу прийняли 425 тис. тонн зерна.

"Цього року найкращий показник із заготівлі ранніх зернових, до яких входять пшениця, ріпак, жито, ячмінь і гірчиця. Він досяг 115% виконання", - повідомила компанія у Facebook у середу.

Вона вказала, що на другому місці - олійні культури: елеватори компанії прийняли 82,5% соняшнику та сої від запланованого врожаю, а план із заготівлі кукурудзи виконано на 73%.

Уточнюється, що традиційно елеватори Групи "Агротрейд" приймали зерно як вирощене на власних господарствах, так і від сторонніх поклажодавців.

Зазначається, що Група завдяки купівлі потужних генераторів на елеватори змогла розв'язати проблему енергопостачання, яка була гострою цього сезону.

"Зрештою, враховуючи всі складнощі, ми задоволені результатами сезону", - наводяться в повідомленні слова директора виробничо-технічного департаменту Групи "Агротрейд" Костянтина Ворони.

Група компаній "Агротрейд" - вертикально інтегрований холдинг повного агропромислового циклу (виробництво, переробка, зберігання і торгівля сільгосппродукцією). Обробляє понад 70 тис. га земель у Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях. Профільні культури - соняшник, кукурудза, озима пшениця, соя та ріпак. Має власну мережу елеваторів із потужністю одночасного зберігання 570 тис. тонн.

Група також виробляє гібриди насіння кукурудзи та соняшнику, ячменю, озимої пшениці. На базі насінницького господарства "Колос" (Харківська обл.) 2014 року було побудовано насіннєвий завод потужністю 20 тис. тонн насіння на рік. У 2018 році "Агротрейд" вивела на ринок власну марку Agroseeds.

Засновник і генеральний директор "Агротрейд" - Всеволод Кожем'яко.




Просмотров: 204
Другие новости