Компании

все компании

ДАП "Україна" оголосила тендер на страхування відповідальності з бюджетом 17,1 млн грн

21 березня 2023 року, 17:12
Державне авіаційне підприємство "Україна" 21 березня оголосило тендер на послуги обов'язкового авіаційного страхування цивільної авіації: обов'язкового страхування відповідальності експлуатанта цивільного повітряного судна комерційної авіації за шкоду, заподіяну третім особам, і відповідальності авіаційного перевізника за шкоду, заподіяну пасажирам та багажу; обов'язкового страхування цивільних повітряних суден; обов'язкового страхування членів екіпажу повітряного судна та іншого авіаційного персоналу; обов'язкового страхування відповідальності експлуатантів цивільних повітряних суден; обов'язкового страхування членів екіпажу авіаційного судна.

Згідно з повідомленням у системі електронних держзакупівель Prozorro, очікувана вартість закупівлі послуг страхування становить 17,097 млн грн.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 29 березня.

Аукціон відбудеться з 30 березня.

Аналогічний тендер було оголошено 9 березня 2023 року, кінцевий термін подання тендерних пропозицій за яким закінчився 17 березня. В умовах було зазначено вимогу тендерного забезпечення банківською гарантією на 512,9 тис. грн.

ДАП "Україна" створено з метою організації, забезпечення та виконання повітряних перевезень спеціальними рейсами вищих посадових делегацій України та інших держав у межах країни та за її межами з дотриманням вимог і правил, які передбачені у відповідних нормативних документах.




Просмотров: 305
Другие новости