Компании

все компании

WR Group планує відкрити п'ять торгових центрів в Україні

13 березня 2023 року, 11:59
WR Group планує відкрити п'ять торгових центрів у Дрогобичі, Трускавці та Львові у 2023 році, повідомив засновник компанії Петро Пуняк.

"Ми розвиваємо формат торгових центрів у маленьких містах. Плануємо цього року побудувати п'ять ТЦ, зокрема в містах із населенням 100 тис. осіб. Люди менше їздять в обласні центри, оскільки дорогий бензин і блокпости на дорогах, тому в невеликих містах значно зріс потік відвідувачів ТЦ", - розповів він на воркшопі "Ринок торговельної нерухомості під час війни".

Так, у червні 2023 року компанія має намір відкрити два ТЦ у Дрогобичі та Трускавці.

Площа ТЦ Park у Дрогобичі становитиме 11,8 тис. кв. м (торговельна - 10 тис. кв. м), серед орендарів - "Сільпо", Jysk, "Люксоптика", Master Zoo, "Алло", Prostor. Вакантність торговельних площ на сьогодні становить близько 20%.

Площа ТЦ "Вектор" у Трускавці становитиме 8,4 тис. кв. м (торговельна - 7 тис. кв. м), серед орендарів - "Сільпо", "Алло", Rozetka, MOYO та ін.

Інші три комплекси буде відкрито у Львові, зараз триває активна робота, уточнив Пуняк.

У 2022 році WR Group відкрила торгові комплекси Fabrik (26 тис. кв. м), "Майдан" (22 тис. кв. м) і ЛАЗ-695 (12 тис. кв. м) у Львові.

"Близько $60 млн ми інвестували 2022 року в три торгові центри. Якщо говорити про цей рік, у три ТЦ ми також інвестували близько $50-60 млн", - розповів Пуняк агентству "Інтерфакс-Україна", уточнивши, що його компанія працює з групою інвесторів та управляє нерухомістю.

Компанія планує наступного року зосередитися на відкритті ТЦ площею 3-5 тис. кв. м у маленьких містах із населенням до 30 тис. осіб.

WR Group - багатопрофільна компанія у сфері нерухомості. У портфелі компанії вісім реалізованих проєктів, 107,3 тис. кв. м комерційних і 57,6 тис. кв. м офісних площ. На стадії розробки та будівництва ще сім комплексів загальною площею 131,5 тис. кв. м.

По материалам: Інтерфакс-Україна


теги: ТЦ, WR Group



Просмотров: 346
Другие новости