Компании

все компании

"Сентравіс" за рік війни надав допомогу на 9 млн грн

10 березня 2023 року, 10:04
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., за рік повномасштабної війни надало допомогу на суму понад 9 млн грн.

Згідно з інформацією в четвер, основну частину цієї суми компанія спрямувала на потреби мобілізованих працівників підприємства, а також сил безпеки і оборони, які захищають Україну від агресії.

Загальна сума допомоги фронту склала понад 5,6 млн грн за період з 24 лютого 2022 по лютий 2023 року. Сюди увійшла закупівля амуніції та спорядження, автомобілів для наших захисників тощо, уточнюється у пресрелізі.

Крім того, компанія профінансувала понад 2,3 млн грн на допомогу цивільному населенню, яке постраждало внаслідок ведення бойових дій. Зокрема, з перших днів повномасштабної війни "Сентравіс" брав активну участь у доставці гуманітарних вантажів із західного кордону країни.

"24 лютого минулого року ми всі були в шоці, в розгубленості, але буквально за кілька днів включилися в роботу. Перше, з чого почали, це спорядження мобілізованих працівників. 123 співробітники "Сентравіс" пішли на фронт у перші місяці війни, і їм усім були потрібні амуніція і спорядження. Коли першочергові питання забезпечення необхідним були закриті, більше уваги стали приділяти пошуку автомобілів і специфічним потребам наших захисників. Одночасно допомагали переселенцям, зокрема, наші машини возили гуманітарні вантажі з-за кордону на Дніпропетровщину. Увесь рік війни ми активно допомагали тим, хто цього найбільше потребував, і продовжуємо робити це й надалі", - сказала менеджерка з внутрішніх комунікацій компанії Надія Бойко, яку цитує пресслужба.

За її словами, влітку минулого року "Сентравіс" почав виплачувати працівникам компанії допомогу на відновлення пошкодженого житла після артилерійських обстрілів і надавати житло в більш безпечному місті. Додатково, компанія взяла на себе транспортні витрати співробітників на корпоративну доставку. Загальна сума виплат за цією статтею соціальних інвестицій перевищила 1,3 млн грн.

Також зазначається, що "Сентравіс", окрім фінансування соціальних витрат, входить до переліку найбільших платників податків в Україні. У 2022 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 308 млн грн.

Загальна сума сплачених податків зросла на 25 млн грн порівняно з аналогічним періодом 2021 року. Незважаючи на складну ситуацію з регулярними обстрілами Нікополя, компанія працює і розвивається. "Сентравіс" продовжує входити в десятку найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі, резюмується в пресрелізі.

"Сентравіс" входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. У 2022 році компанія реалізувала низку масштабних замовлень для таких світових компаній, як Benteler Automotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Заснований у 2000 році "Сентравіс" - один з найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб. Його виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.).

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових.

У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 240
Другие новости