Компании

все компании

Як у Києві здати авто на разборку?

7 березня 2023 року, 09:56
Як у Києві здати авто на разборку?

Як правило, автовласники з не ідеальним в косметичному і технічному плані транспортом, вирішують продати машину цілком. Але в таких ситуаціях не так просто знайти реального покупця, який погодиться заплатити встановлену вами суму. У таких ситуаціях краще замовити викуп авто на разборку Київ. За допомогою такого сервісу можна швидко і вигідно позбавитися машини, що відчувала в ДТП, після пожежі, втопленої, старої і з іншими дефектами з оптимально-вигідним виторгом.

Як продати авто на разборку?

Якщо плануєте продавати авто власними силами, вам потрібно мати великий запас вільного часу та сил. Якщо не бажаєте докладати максимум зусиль, можна продати авто на запчастини компанії ShopAvto.

Оцінка вартості транспорту проводиться з урахуванням усіх пошкоджених та уцілілих частин ТЗ, береться до уваги знос усіх деталей та проводиться грамотний прорахунок вартості викупу.

На формування ціни впливають такі фактори:

- марка та модель авто;

- технічний стан машини;

- пробіг;

- чи є модифікації та інші аспекти.

ShopAvto проводить автовикуп Київ чесно, швидко та бере на себе оформлення документів під час роботи з автомобілями на запчастини. При необхідності співробітники ShopAvto займуться і транспортуванням авто, та іншими турботами, з якими зіткнуться автовласники під час продажу такого транспорту самостійно.

Переваги здачі авто на разборку у ShopAvto?

Продати авто на запчастини можна у різний спосіб. Часто автовласники реалізують такий транспорт самостійно окремими запчастинами. Але такий варіант продажу може тривати роками. При цьому потрібно окреме приміщення для зберігання всіх комплектуючих. Практика показує, що найпростіше продати мотор, частини підвіски або кузова, ходовку. Інші елементи машини мало затребувані можуть чекати на свого покупця по кілька років.

Машину можна продати і скупникам. Це простіше, але говорити про фінансову вигоду тут не доводиться. ShopAvto пропонує офіційне та швидке оформлення угоди з негайною виплатою грошей. Для автовласників – найкращий варіант вирішити усі проблеми з транспортом за один день.


теги: авто, ShopAvto



Просмотров: 247
Другие новости