Компании

все компании

Донорство крові до Дня Святого Валентина від Американської торгової палати в Україні

13 лютого 2023 року, 13:14

Американська торговельна палата в Україні та компанія-член Палати Sayenko Kharenko раді запросити всіх бажаючих приєднатися до Ініціативи Донорства крові до Дня Святого Валентина.

Акредитація для журналістів є обов’язковою oturkevych@chamber.ua. З міркувань безпеки, місце проведення буде надіслано у листі-підтвердженні акредитації.

https://www.facebook.com/events/5849303731805209?ref=newsfeed

Є ідеї як незабутньо провести цей День Святого Валентина? Зробіть найцінніший подарунок та здайте кров: кожна донація крові може врятувати до трьох життів. Поділіться любов'ю в День Святого Валентина, і любов та добро обов'язково переможе!

Приєднуйтеся до нашої Ініціативи Донорства крові до Дня Святого Валентина та призначте дату побачення, щоб здати кров та врятувати чиєсь життя.

Дотримуйтеся усіх правил та рекомендацій, щоб підготуватися до здачі крові.

Не забудьте взяти із собою паспорт та ідентифікаційний код громадянина України. Громадяни інших країн також можуть бути донорами за умови наявності посвідки на проживання в Україні та документа, що посвідчує особу.

*ДонорUA – автоматизована система рекрутингу та управління донорами крові, що розроблена з метою популяризації донорського руху в Україні.





Просмотров: 220
Другие новости