Компании

все компании

KSG Agro до початку березня експортує 7 тис. тонн сільгосппродукції

10 лютого 2023 року, 15:02
KSG Agro до початку березня експортує 7 тис. тонн сільгосппродукції

Агрохолдинг KSG Agro до початку березня 2023 року має намір експортувати до країн Азії та Африки 7 тис. тонн зернових, які буде відвантажено через порти Одеси та Одеської області в рамках "зернового коридору".

Як повідомляють у пресрелізі групи компаній, за січень-лютий 2023 року в порти Одеси та Одеської області вже поставлено понад половину запланованих до експорту обсягів сільгосппродукції.

Уточнюється, що партія сільгоспкультур складається з 4 тис. тонн пшениці, 2 тис. тонн ячменю і 1 тис. тонн кукурудзи.

"Експорт зернових культур для нас не тільки диверсифікація продажів, а й внесок у світову продовольчу безпеку. За умови ефективної та безпечної роботи "зернового коридору" ми плануємо й надалі здійснювати експорт нашої продукції", - наведено в повідомленні слова голови ради директорів холдингу Сергія Касьянова.

Вертикально інтегрований холдинг KSG Аgro займається свинарством, а також виробництвом, зберіганням, переробкою та продажем зернових і олійних культур. Його земельний банк становить близько 21 тис. га.

За даними агрохолдингу, він входить до топ-5 виробників свинини в Україні.

KSG Agro 2021 року наростив чистий прибуток у 16 разів порівняно з 2020 роком - до $20,27 млн, виручку - на 44%, до $30,75 млн, водночас збільшив EBITDA удвічі - до $12,28 млн.




Просмотров: 969
Другие новости