Компании

все компании

Ентоні Маріно обрано головою наглядової ради "Нафтогазу"

10 лютого 2023 року, 16:17

Головою наглядової ради НАК "Нафтогаз України" на засіданні в п'ятницю обрано Ентоні Маріно, повідомив голова правління компанії Олексій Чернишов у соцмережі "Фейсбук".

"Щойно на засіданні наглядової ради "Нафтогазу" було обрано її голову. Вітаю Ентоні Маріно з обранням!", - написав глава НАК.

"Ентоні (США/Канада) має значний управлінський досвід. Наразі є президентом і CEO (канадської - ІФ) енергетичної компанії Tenaz Energy. До цього обіймав посади виконавчого директора, президента та СЕО Vermilion Energy, міжнародної компанії з розвідки та видобутку вуглеводнів", - зазначив Чернишов.

Моріно протягом 2002-2020 рр. працював у наглядових радах і радах директорів шести компаній та організацій.

"Упевнений, що його багаторічний досвід у галузі розвідки та видобутку вуглеводнів допоможе нашій групі компаній досягати найкращих результатів", - наголосив голова "Нафтогазу".

Як заявив Чернишов, відновлення роботи наглядової ради "Нафтогазу" в той час, коли українська енергетична система долає випробування через повномасштабну війну, є надзвичайно важливою подією.

"Ентоні Маріно - фахівець з розвідки та видобутку з більш ніж 38-річним досвідом роботи в нафтогазовій сфері. Є громадянином США та Канади", - доповнив "Нафтогаз" у Телеграм.

Обіймав посади виконавчого директора, президента та СЕО міжнародної компанії з розвідки та видобутку вуглеводнів із ринковою капіталізацією $4 млрд Vermilion Energy.





Просмотров: 460
Другие новости