Компании

все компании

Понад 3 тис. співробітників Amazon.com отримали повідомлення про звільнення

26 січня 2023 року, 12:30
Понад 3 тис. співробітників онлайн-рітейлера Amazon.com Inc. (SPB: AMZN) у штатах Нью-Йорк, Каліфорнія і Вашингтон отримали повідомлення про звільнення в рамках другої хвилі масштабних скорочень у компанії, пише MarketWatch.

Роботу втратять 2320 працівників у містах Сіетл і Бельв'ю у Вашингтоні, 504 людини в чотирьох містах Каліфорнії та ще 299 осіб у штаті Нью-Йорк, випливає з документів Amazon, спрямованих місцевим регуляторам. Для співробітників у Вашингтоні та Каліфорнії останнім днем роботи стане 19 березня, для працівників у Нью-Йорку - 18 квітня.

У Каліфорнії звільнення стосуватимуться програмістів, керівників проєктів, дослідників і фахівців з підбору персоналу. В інших штатах конкретних позицій не вказано.

Глава Amazon Енді Джессі на початку січня оголосив, що інтернет-рітейлер скоротить понад 18 тис. робочих місць - більше, ніж раніше заплановані 10 тис. Скорочення торкнуться загалом 1,2% глобального штату компанії.

Акції Amazon подешевшали на 1,5% на додаткових торгах у вівторок. За останні три місяці капіталізація компанії впала на 20%, до $995 млрд.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 232
Другие новости