Компании

все компании

InCo home інвестує в будівництво п'яти багатоповерхівок у Дніпровському районі Києва

22 січня 2023 року, 16:40
Інвестиційна компанія InCo home (ТОВ "КУА Інвест-Консалтинг", Київ) має намір інвестувати в будівництво приблизно 3,5 тис. кв. м житлової площі у складі п'яти багатоквартирних будинків у Дніпровському районі Києва, повідомила прес-служба компанії.

"Наприкінці листопада 2022 року компанія уклала новий договір на інвестиції будівництва п'яти багатоквартирних будинків у Дніпровському районі Києва на суму понад 85 млн грн", - повідомив співвласник і партнер InCo home Роман Бєлік.

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі, забудовником проєкту виступає ТОВ "Юнібілд". Загальна площа житла в комплексі становить понад 32 тис. кв. м (понад 500 квартир), площа земельної ділянки під об'єктом - 21,5 га.

За даними InCo home, заплановані терміни завершення будівництва - II квартал 2024 року.

Згідно з відкритими джерелами, ТОВ "Юнібілд" також виступає підрядником будівництва офісно-житлового будинку з підземним паркінгом (ЖК Kub29 від ПБГ "Ковальська") на вул. Березняківська, 29 у Дніпровському районі столиці. Замовником будівництва вказано ТОВ "Європейські інженерні системи" (Київ).

Власником і бенефіціаром "Юнібілд" в Opendatabot вказано Юрія Залізко. Згідно з фінзвітністю підприємства за 2020 рік. Дохід компанії становив 884,6 млн грн, чистий прибуток - 4,2 млн грн.

ТОВ "КУА "Інвест-Консалтинг" (InCo home) створено 2003 року. Займається інвестиційною діяльністю у сфері будівництва та нерухомості. Компанія інвестувала в будівництво понад 30 житлових комплексів загальною житловою площею понад 840 тис. кв. м. InCo home виступає фінансовим партнером ПБГ "Ковальська", СГ "Фундамент", "Інтергал-Буд" та ін.

У травні 2018 року завершилася угода з купівлі компанії Романом Бєліком і Богданом Серотюком.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 597
Другие новости