Компании

все компании

Ruukki і SSAB нададуть Україні благодійну допомогу покрівельними матеріалами

17 січня 2023 року, 10:17
Сталеливарна компанія SSAB (Швеція) та її дочірня компанія Ruukki Construction нададуть благодійну допомогу у вигляді покрівельних матеріалів виробництва Ruukki для відновлення пошкоджених в Україні внаслідок російської агресії будинків, повідомив Український центр сталевого будівництва (УЦСБ) у прес-релізі в понеділок.

Як повідомляється, покрівельні матеріали будуть виготовлені зі сталі SSAB на заводі Ruukki в Україні. Покрівельний комплект включатиме профільовані листи, планки та кріплення для відновлення пошкоджених дахів 85 будинків.

Ця програма буде реалізована через благодійну організацію OperationAid.

Завод Ruukki в Україні налічує 72 співробітники. Завдяки підтримці з боку корпорації Ruukki Україна відновила роботу заводу як у с. Копилів, так і роботу компанії загалом з травня 2022 року. Робота ведеться за обмеженим графіком кілька днів на тиждень залежно від завантаження ліній і наявності електрики.

Акції компанії SSAB котируються на фондових біржах Nasdaq OMX у Стокгольмі та Nasdaq OMX у Гельсінкі. Штаб-квартира компанії розташована в Стокгольмі (Швеція). Загальна потужність заводів компанії SSAB у Швеції, Фінляндії та США - 8,8 млн тонн сталі на рік. Крім того, компанія має в своєму розпорядженні підприємства з обробки сталі та виготовлення з неї різноманітних сталевих виробів у Китаї, Бразилії та низці інших країн. У штаті компанії SSAB налічується близько 15 тис. співробітників більш ніж у 50 країнах світу.

УЦСБ об'єднує найбільших учасників національного ринку сталевого будівництва. До теперішнього часу в нього входить понад 60 профільних компаній.




Просмотров: 290
Другие новости