Компании

все компании

"Алло" за 10 місяців війни відкрила чотири нові магазини

16 січня 2023 року, 19:50
Мережа національного маркетплейсу "Алло" за 10 місяців війни відкрила чотири нові магазини, відремонтувала та оновила понад 20 шоурумів АЛЛО, АЛЛО МАХ та Mi Store, повідомила прес-служба компанії. 

"Відкриття нових магазинів, всупереч військовим діям, – це наша інвестиція в майбутнє та добрий знак для економіки країни. Компанія "Алло" продовжує розширювати географію своєї присутності в містах країни, а також оновлювати пошкоджені магазини. Ми відновили зруйновані магазини в Харкові, Києві, інших містах, відновлюємо роботу наших торгових точок у регіонах, де вже безпечно", - цитує прес-служба директора з розвитку та форматів компанії Миколи Астапова.

 На сьогодні вже працюють 290 магазинів гурту "Алло". Як зазначається, до 24 лютого 2022 року в Україні було відкрито магазини "Алло" у Бердянську (Запорізька обл.) та Одесі. Після початку війни, у квітні, запрацював магазин відкритий у Конотопі (Сумська обл.), у липні – у Червонограді (Львівська обл.), у вересні – у Старокостянтинові (Хмельницька обл.), у грудні – у столичному ТРЦ Lake Plaza.

Як повідомила прес-служба, за рік також було переформатовано та переобладнано 30 магазинів, з них 20 – за період війни. Зокрема, в київському ТРЦ Retroville перенесено Mi Store, шоурум із товарами, що підключаються до екосистеми Mi Home. Розширені магазини АЛЛО МАХ у ТРЦ Караван м ТРЦ Дафі у Дніпрі, а також єдиний магазин АЛЛО у Тячові.

Запрацювали АЛЛО МАХ та шоурум Mi Store у київському ТРЦ Ocean Plaza. Протягом року переобладнано 16 магазинів мережі "Алло", 11 з яких – до 24 лютого 2022 року. З початку повномасштабної військової агресії Росії група "Алло" втратила значну частину активів: 50 магазинів знищено або пограбовано, частина магазинів знаходиться на окупованих територіях або місцях, де ведуться активні бойові дії. Як повідомлялося, з початком війни компанія була змушена закрити 90% торгових точок.

Але вже з квітня "Алло" поступово відновлювала діяльність та роботу своєї мережі, у травні працювало вже 70% роздрібу – близько 240 торгових точок у 114 містах України. Компанія також інвестує в обладнання для безперебійної роботи - генератори та старлінки, щоб магазини працювали під час блекаутів, а відвідувачі могли зарядити свої гаджети. Як зазначив Астапов, у 2023 році компанія планує відновлення роботи магазинів на деокупованих територіях та відкриття нових магазинів. 

ТОВ "Алло" створено у 1998 році. З початку військового вторгнення Росії в Україну ГК компанія відновила роботу понад 290 магазинів із 340, які працювали до війни. У мережі групи входять шоуруми під брендами "Алло Мах" та "Алло", магазини "Mi" та магазини під брендами телеком-операторів. За даними ресурсу opendatabot, учасниками ТОВ "Алло" є ПП "Дніпроінвест 2016" (95,19%), Дмитро Деревицький (3,6%), Максим Раскін (1,21%). Кінцевим бенефіціаром вказано Деревицького.




Просмотров: 318
Другие новости