Компании

все компании

Завод "Сентравіс" у Нікополі працює на повну потужність

26 грудня 2022 року, 16:50
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., працює на повну потужність завдяки постачанню електроенергії під виробничі потреби.

Як повідомив директор з продажу (chief sales officer, CSO) Артем Атанасов у листі клієнтам минулої п'ятниці, після капітального ремонту пресової лінії виробництво "Сентравіса" працює ефективно.

"Цього (минулого - ІФ-У) тижня ми запустили наше виробництво на повну потужність. Наше ключове обладнання забезпечене електрикою в повному обсязі, працюють гарячий цех і холодний цех. Усе обладнання працює, виробництво забезпечене всіма необхідними матеріалами", - констатував директор з продажу.

Він також повідомив, що команда логістики постійно контролює найбезпечніші способи доставки готової продукції. Офіси продажів компанії відкрито по всьому світу в Ессені, Мілані, Кракові, Лугано, Х'юстоні та Дубаї.

"Ми закінчуємо цей рік з хорошими результатами. "Сентравіс" виробив понад 10 тис. тонн безшовних труб протягом 11 місяців. Ми виплатили понад 230 млн грн податків за 10 місяців 2022 року. Протягом цього року ми брали участь у трьох міжнародних виставках, і ми пишаємося тим, що перебуваємо серед світових лідерів (з випуску нержавіючих труб - ІФ-У). Ми досягли цього завдяки підтримці наших клієнтів, нашої команди та партнерів", - наголосив Атанасов.

"Сентравіс" входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Виробництво компанії зосереджене в Нікополі, який із липня поточного року майже щодня зазнає обстрілів із боку російських військ.

2021 року компанія реалізувала низку масштабних замовлень для таких світових компаній, як Benteler Automotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. "Сентравіс" працює з такими відомими автомобільними брендами, як BMW, Volkswagen, General Motors. Постачає труби для будівництва атомних електростанцій, сховища прісної води, міжнародного експериментального термоядерного реактора (ITER) та інших знакових проєктів.

"Сентравіс" - один з найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб, заснований 2000 року. Його виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.).

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових.

У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 445
Другие новости