Компании

все компании

Nissan заявив про відхід бренду з білоруського та російського ринків

12 грудня 2022 року, 15:10
Білоруський імпортер Nissan на тлі розв'язаної Росією війни проти України заявив про відхід японського бренду з білоруського і російського ринків.

На офіційному сайті імпортера з'явилося повідомлення, що компанія Nissan Motor Co., Ltd. 23 листопада "закінчила свою діяльність у Росії та Республіці Білорусь і передає свої російські активи ФГУП "НАМИ".

"На ринку отримає більший розвиток напрямок японських автомобілів з пробігом. А ось нових партій з об'єктивних причин очікувати не варто. Тож, по суті, зараз ми розпродаємо останні автомобілі без пробігу... Що стосується обслуговування японських автомобілів, то воно продовжиться повною мірою і за всіма зобов'язаннями", - прокоментував білоруський імпортер Nissan.

Як повідомлялося, 24 листопада Державний науковий центр РФ Федеральне державне унітарне підприємство "Центральний науково-дослідний автомобільний і автомоторний інститут" НАМИ "і група компаній Nissan підписали угоду про купівлю активів" Ніссан Менуфекчурінг Рус ". У результаті угоди 100% активів Nissan в Росії (під управлінням юридичної особи "Ніссан Менуфекчурінг Рус") перейшли у власність Російської Федерації в особі підвідомчого Мінпромторгу Росії ФГУП "НАМИ". Серед таких активів - виробничі та науково-дослідні потужності Nissan у Санкт-Петербурзі, а також центр продажів і маркетингу в Москві.

теги: Nissan, бренд



Просмотров: 395
Другие новости