Компании

все компании

Ведучий "Беар" Гріллз покаже програму про Зеленського та боротьбу українців за життя

3 грудня 2022 року, 12:12
Ведучий британської програми "Вижити за будь-яку ціну" і мандрівник Едвард Майкл "Беар" Гріллз незабаром покаже свою спеціальну програму про українського президента Володимира Зеленського та боротьбу українців за життя в умовах російської агресії.

Раніше вдень, 1 грудня, Гріллз уже провів зустріч із Зеленським у Києві.

"Цього тижня мені випала честь побувати в столиці України - Києві та провести час із президентом Зеленським. Це був досвід для мене, як ніякий інший. Оскільки в країні настає зима, а їхня інфраструктура зазнає атак, виживання для мільйонів людей стає реальною щоденною боротьбою", - написав ведучий у своєму Facebook.

Завдяки спеціальній програмі, за словами Гріллза, світ побачить президента Зеленського з того боку, якого ніколи раніше не показували.

"Я хотів дізнатися, як він насправді справляється... Я отримав набагато більше. Програма скоро з'явиться. Дякую Зеленському за гостинність у такий непростий час. Залишайся сильним", - написав ведучий.

Гріллз - ведучий телепрограми "Вижити за будь-яку ціну" і автор книги "Ніколи не здавайся". У телепрограмі, яка виходить із 2006 року, він висаджується в диких місцях і показує глядачам, як виживати. Під час експедицій Гріллз збирає гроші для благодійних організацій.





Просмотров: 305
Другие новости