Компании

все компании

17 листопада в світі відзначають день дітей, що поспішають народитись

15 листопада 2022 року, 18:13

Благодійний Фонд  “Реконструкції та розвитку України” ставить за мету підтримку всіх українських проєктів, що спрямовані на збереження життя наших громадян.

“Вартість життя, його цінність – слова, що мають сенс та об’єднали всю нашу команду. Тому шукаємо однодумців: активістів, митців, лікарів, хто розділяє наші переконання, що людське життя безцінне і готов боротись за кожного. Саме тому підримаємо відкриття виставки “Я Є Життя”, адже нарешті справжні вічні цінності мають стати актуальною повісткою для суспільства та медіа” – розповідає Артем Гончаренко, голова БФ “Реконструкції та розвитку України”.

 На виставці представлені портрети лікарів та дітей київського портретиста та фотохудожника Олексія Анхімова. Серце експозиції – роботи українських художників, чиї роботи оспівують щастя материнства та віру в майбутнє людства –  Сергій Якутович, народний художник України, академік Академії мистецтв України, лавреат Шевченківської премії;

Олександр Клименко, митець, творець Нового Ноосферно-Космічного митстецтва;

Федір Александрович, художник, сценограф, член національної спілки художників України;

Лідія Селянко, українська художниця графік, живописець, член національної спілки художників України.


Серед почесних гостей відкриття виставки:
Ганна Старостенко, членкиня комісії “Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку”
Валентина Гінзбург директор Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації
Володимир Жовнір, генеральний директор Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України  “ОХМАТДИТ”
Андрій Максименко, медичний директор ДУ «Науково практичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії» МОЗ України

Відзначити успішну роботу із врятування “ранніх пташок” лікарів та медичних працівників КНП “Перинатальний центр міста Києва” завітають: Стефанович Іван,  генерал-майор МО, викладач, Віктор Корж, перший заступник голови ФСТ «Динамо» України, генерал-майор міліції, Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту (2006 – 2007рр.), віцепрезидент НОК України, доктор медичних наук; Ашот Дадікоєвич, голова РНСУ (Рада національних спільнот України), Артем Гончаренко, голова БФ “Реконструкції та розвитку України”,  активісти і небайдужі люди, які об’єдналися, щоб допомогти немовлятам, що поспішають жити, представники Благодійного фонду “Свічадо” та Асоціація батьків передчасно народжених дітей “Ранні пташки”.

Автор артконцепції: Ірина Цициліна, ГО “Культура та спадщина України”.

Ведучий церемонії нагородження медичних працівників: Богдан Бенюк, український актор театру та кіно, Народний артист України.

Це унікальна подія не тільки для батьків та медичних працівників. Адже з дня заснування  у відділенні реанімації Перинатального центру врятовано більш як 6000 життів новонароджених, що народилися передчасно. Кожен рік понад 500 нових життів розквітають завдяки команді центру. 

Перинатальний центр м. Києва є лікувально-профілактичним закладом ІІІ рівня надання спеціалізованої висококваліфікованої медичної допомоги вагітним з акушерською та екстрагенітальною патологією, роділлям та породіллям, новонародженим та гінекологічним хворим. В Центрі втілюються сучасні перинатальні технології, рекомендовані ВООЗ.

Виставка триватиме з 17 по 20 листопада, тож завітати та побачити справжніх героїв, що обрали професію – дарувати світу дитячий сміх можна в день прем’єри, або придбавши квиток у МВЦ Музею історії міста Києва.

Open4business та Клуб Експертів - офіційні партнери

Підтримати збір коштів на мобільний шпиталь





Просмотров: 405
Другие новости