Компании

все компании

BMW інвестує $1,4 млрд у новий проєкт із виробництва акумуляторних батарей

14 листопада 2022 року, 16:04
BMW Brilliance Automotive Ltd. (BBA), спільне підприємство німецької Bayerische Motoren Werke AG і китайської Brilliance China Automotive Holdings Ltd., інвестує 10 млрд юанів ($1,4 млрд) у новий проєкт із виробництва акумуляторних батарей у провінції Ляонін на північному сході Китаю.

Церемонія підписання угоди відбулася в місті Шеньян (адміністративний центр Ляонін), повідомляє агентство "Сіньхуа". Вона дасть змогу BBA розширити потужності з виробництва акумуляторних батарей на своїй виробничій базі в Шеньяні.

"Підписання інвестиційної угоди не тільки демонструє нашу впевненість у довгострокових перспективах китайського ринку, а й наголошує на нашій твердій вірі в те, що економічне співробітництво дасть змогу ще більше зміцнити мости взаємодії між Китаєм і Німеччиною", - сказав президент і головний виконавчий директор BMW China Йохен Голлер.

Президент і головний виконавчий директор BBA Франц Декер також зазначив, що інвестиції в розширення виробництва є "наступним ключовим кроком" у стратегії BMW щодо прискорення розвитку електромобільності в Китаї.

BMW провела масштабну модернізацію виробничої бази в Шеньяні, зокрема відкрила в червні завод, загальний обсяг інвестицій в який склав 15 млрд юанів.

Шеньян - найбільша виробнича база групи BMW у світі. Загальна кількість співробітників BMW у Китаї перевищує 28 тис. осіб.




Просмотров: 390
Другие новости