Компании

все компании

Криптовалютна біржа Binance хоче купити FTX

9 листопада 2022 року, 17:02
Найбільша у світі біржа з торгівлі криптовалютами Binance оголосила про намір придбати всі активи конкуруючого майданчика FTX за межами США, пише MarketWatch.

Умови передбачуваної угоди не розголошуються. Засновник і глава Binance Чанпен Чжао написав у твіттері, що його компанія планує провести due diligence активів найближчими днями. "У них серйозна криза ліквідності", - написав Чанпен.

Глава FTX Сем Банкман-Фрід у своєму твіті підтвердив "стратегічну угоду" з Binance, зазначивши, що вона не стосується американських активів.

На новині про злиття акції торгового майданчика Coinbase Global (SPB: COIN) впали на 11% за підсумками основної сесії у вівторок. За останні три місяці капіталізація компанії скоротилася вдвічі.

"Це велика угода, - зазначила аналітик Bernstein Харшіта Рават. - Незважаючи на те, що Binance і FTX безпосередньо не конкурують з Coinbase, ми вважаємо, що це злиття знаменує собою тектонічний зсув на конкурентному ландшафті".

Курс біткойна під час торгів напередодні падав на 16,8%, проте потім скоротив втрати. Вранці в середу криптовалюта дешевшає на 1,5%, до $18373.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 271
Другие новости