Компании

все компании

Київ отримав спецтехніку: пожежний автомобіль та два реанімобілі від благодійних фондів

27 жовтня 2022 року, 10:28
Київ одержав від німецького благодійного фонду Oranta-helps e.V. та українського благодійного фонду "Україно! Я за тебе!" спецтехніку: пожежний автомобіль та два реанімобілі, повідомляється на сайті мера української столиці Віталія Кличка у середу.

"Німецький та український благодійні фонди передали столиці таку необхідну сьогодні спецтехніку. Одна потужна пожежна машина – з можливістю піногасіння та два реанімаційні автомобілі.

А також обладнання для рятувальників. Спецтехніка загальною вартістю близько півмільйона євро", – сказав Кличко. "Щодо пожежного авто. В Україні такі - тільки в Києві. Місто раніше отримало від партнерів як допомогу два такі автомобілі.

Пожежні автомобілі вже добре себе зарекомендували на гасінні пожеж у столиці після обстрілів російських варварів", - додав мер і повідомив, що отриманий у середу пожежний автомобіль буде передано столичному управлінню ДСНС. Реанімаційні автомобілі для столичних медиків також укомплектовані за сучасними стандартами, йдеться у повідомленні.




Просмотров: 220
Другие новости