Компании

все компании

"Укрпошта" випустила нові поштові марки "Слава ЗСУ!"

15 жовтня 2022 року, 17:06
АТ "Укрпошта" випустила нові поштові марки до Дня захисників України "Слава Збройним Силам України!", повідомляє прес-служба поштового оператора у п'ятницю.

"Сьогодні "Укрпошта" представила перші 6 пологів та військ ЗСУ. У майбутньому ми плануємо розширювати цю серію. І щоб подякувати військовим не словом, а ділом, 8 грн з кожної марки буде направлено на підтримку армії", – прокоментував генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Згідно з повідомленням, блок марок виконаний у графічному стилі, де кожна поштова марка відображає образи сучасних українських захисників із різних підрозділів військ та містить їхню емблему.

На марках представлені Десантно-штурмові війська, Сухопутні війська, Військово-морські сили, Повітряні сили, Сили спеціальних операцій, Сили територіальної оборони.
Автор поштового випуску, присвяченого захисникам, – український дизайнер із Краматорська Антон Хрупін.

Відповідно до релізу, тираж марочного аркуша – 1 млн екземплярів, вартість одного аркуша –120 грн, з яких 48 грн – благодійний внесок.

До аркуша також випущено конверт "Перший день", тематичні художні конверти та листівки крім сюжетів містять також кольори та емблеми кожного роду військ ЗСУ.

Купити поштовий випуск "Слава ЗСУ!" можна починаючи з 14 жовтня у міських відділеннях "Укрпошти" по всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині оператора.
Крім того, новий поштовий випуск продаватиметься в офіційних онлайн-магазинах "Укрпошти" на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

У компанії зазначили, що на продаж конверта "Перший день" у відділеннях діятимуть обмеження – не більше двох за одним замовленням. Онлайн можна буде замовити до 10 марочних аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок одного виду на одне замовлення.




Просмотров: 373
Другие новости