Компании

все компании

Долар США знижується до євро і дорожчає в парі з ієною

4 жовтня 2022 року, 17:02
Пара євро/долар торгується на рівні $0,9882 порівняно $0,9825 на закриття попередніх торгів.
Курс американської валюти щодо єни становить 144,79 єни проти 144,56 єни напередодні.

Фунт піднявся до $1,1325 порівняно з $1,1322 на закриття попередніх торгів.

Британська нацвалюта зростає другий день поспіль на повідомленнях про те, що міністр фінансів Великобританії Квазі Квартенг оприлюднить деталі плану щодо скорочення обсягу державної заборгованості раніше за намічений термін. Згідно з британськими ЗМІ, Квартенг опублікує деталі у жовтні, тоді як раніше планував почекати до 23 листопада.

Розрахований ICE індекс, що показує динаміку долара щодо шести валют (євро, швейцарський франк, ієна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона), втрачає в ході торгів 0,47%, ширший WSJ Dollar Index - 0,13%.

Доларовий індекс наблизився до мінімуму за два тижні на тлі очікувань, що Федеральна резервна система (ФРС) США уповільнить темпи підвищення процентних ставок на тлі статданих, які вказали на зниження індексу ділової активності у виробничому секторі США у вересні до мінімального рівня з травня 2020 року
Вони були сприйняті ринком як сигнал того, що Федрезерву доведеться зупинити цикл підвищення ставки раніше ніж очікується, щоб уникнути різкого спаду економічної активності, зазначає Trading Economics.

Індекс ISM Manufacturing опустився минулого місяця до 50,9 пунктів з 52,8 пунктів місяцем раніше, свідчать дані Інституту управління поставками (ISM). Аналітики в середньому очікували на його зниження до 52,2 пункту, за даними Trading Economics.

У п'ятницю будуть оприлюднені вересневі дані щодо американського ринку праці, які, як очікується, покажуть уповільнення темпів зростання кількості робочих місць у США. Консенсус-прогноз експертів, опитаних Market Watch, передбачає збільшення кількості робочих місць у вересні на 275 тис. (315 тис. у серпні) за збереження безробіття на рівні 3,7%.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 1178
Другие новости