Компании

все компании

Ощадбанк виставив на торги плодоовочевий консервний завод у Закарпатській області

28 вересня 2022 року, 11:56
Державний Ощадбанк (Київ) виставив через майданчик OpenMarket (ДП "СЕТАМ") право на укладення договору фінансового лізингу підприємства у с.Фанчиково (Закарпатської області), що спеціалізується на консервуванні овочів, фруктів та виробництві плодоовочевих консерв.

Як повідомляється в прес-релізі фінустанови, аукціон з продажу консервного заводу, що знаходиться у власності Ощадбанку, пройде 19 жовтня зі стартовою ціною 1,28 млн грн.

За інформацією банку, до лоту №517457 входить право на укладення договору фінансового лізингу об'єктів нежитлової нерухомості загальною площею 14,77 тис. кв. м та договори оренди з викупом земельної ділянки під підприємством загальною площею 1,63 га.

 Уточнюється, що переможець аукціону отримує право на укладення договору фінансового лізингу підприємства, ціна реалізації якого (викупна вартість) становить 12,14 млн. грн.

Цю суму покупцю також необхідно сплатити рівними частинами протягом 84 місяців з дати укладання договору фінансового лізингу заводу та договору оренди земельної ділянки під ним. Ощадбанк засновано 1991 року.

Його єдиним власником є ​​держава. Згідно зі статистикою Нацбанку, на 1 вересня 2021 року за розміром загальних активів Ощадбанк посідає в рейтингу 2-е місце (254,54 млрд грн) серед 72 банків, що діяли в країні.

По материалам: https://open4business.com.ua





Просмотров: 277
Другие новости